Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Vanaf 5 april Martinairvlucht op donderdag

  • Roy

    Puur voor de liefhebbers, uit het onderstaande persbericht blijkt dat er het komende seizoen iets gaat veranderen in de dienstregeling voor Isla Margarita..

    Martinair in zomerseizoen drie keer per week naar Curaçao

    07-03-2007 - Luchtvaartnieuws.nl

    SCHIPHOL - Martinair breidt het aantal vluchten naar Curaçao vanaf de start van het zomerseizoen uit van twee naar drie keer per week. Deze extra wekelijkse vlucht op donderdag maakt op de heenweg een tussenstop op Porlamar (Isla Margarita). De vlucht wordt vanaf 5 april aan de dienstregeling toegevoegd.

    Met de uitbreiding komt Martinair tegemoet aan de vraag om meer capaciteit op vluchten naar Curaçao. Touroperators hebben volgens de carrier veel interesse getoond in de nieuwe Martinair bestemming. Martinair vliegt sinds 29 oktober 2006 naar het Antilliaanse eiland.

    “Curaçao is één van de sterkst groeiende leisure bestemmingen en past daarmee uitstekend in het netwerk van Martinair in het Caribische gebied”, zo meldt de maatschappij. De twee overige vluchten van Amsterdam naar Curaçao zijn op zondag (met op de terugweg een stop op Aruba) en op woensdag (rechtstreeks).

    Martinair voert met ingang van het nieuwe zomerseizoen ook een extra wekelijkse vlucht uit van Amsterdam naar Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. De vlucht vindt plaats op woensdag en maakt een tussenstop in Punta Cana in hetzelfde land.

  • Roy

    Om het compleet te maken bij deze ook nog even de informatie van Arkefly en Condor naar Porlamar - Isla Margarita

    Martinair dus op donderdag van Amsterdam naar Porlamar

    Arkefly op woensdag van Amsterdam via Basel naar Porlamar

    Condor 4 keer per week vanuit Frankfurt naar Porlamar, soms met een tussenlanding elders in de cariben op de heen of terugweg. (verschilt), ze blijven gewoon vliegen op Zondag, maandag, woensdag en vrijdag, ze hebben zelfs al de wintertijden voor 2007/2008.

    Zo slecht gaat het dus ook weer niet ;-)