Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

FARC Mariara?

  • Alpha

    Misschien heel toevallig allemaal, maar lees nu dat Chavez een ontmoeting heeft gehad met de vertegenwoordigers van Manuel Marulanda de FARC.

    Nu weet ik dat Chavez vandaag in Mariara is geweest voor een paar uur. Dit ligt vlak tegen Valencia aan. Mariara is nu niet zo'n prettig stadje. Het heeft hier in de volksmond de naam “Vietnam”. Ik heb daar enige tijd al iets over geschreven. Het is ook een bolwerk van criminaliteit en Chavista's.

    In de middag heb ik dit al naar iemand gemaild dat Chavez daar zit. En ik vond dit al zo vreemd. De politie durft daar niet eens heen te gaan. Ga eens een taxi vragen of hij je daar naar toe wil brengen en hij zegt gewoon tot de stadsgrens en de rest loop je maar. Maar Chavez ging daar naar toe.

    En nu dus dat er ergens vertegenwoordigers zaten van de FARC in Venezuela. Eer wordt alleen vermeld dat Chavez in Carabobo was bij het meer van Valencia.

    Tja en daar ligt Mariara dus ook!

    Bron: http://www.eluniversal.com/2007/11/07/en_pol_art_president-chavez-mee_07A1179477.shtml

  • Alpha

    Dit hoort hier niet, voor reacties graag op dit bord.

    http://www.prikpagina.nl/read.php?f=2876&i=5949&t=5949

    groet

    Alpha