Beste mensen,

We komen op 24 december aan in Caracas en moeten 1 dag wachten op vrienden die met een ander vliegtuig komen. Hopelijk heeft er iemand een tip voor deze overnachting. Een hotel in de buurt. (http://www.hotelcatimar.com is reeds volgeboekt). We hebben geprobeerd al via telefoon een posada te boeken in chorini, macuto, maar allles lijkt vol te zitten. Heeft er iemand een tip om ergens 4 dagen te verblijven met 5 personen? Is het misschien het makkelijkst om alles bij aankomst te regelen? Het is immers kerst en misschien werken er vrij weinig mensen. We spreken vloeiend spaans wat uiteraard een voordeel kan zijn.

Verder zullen wij 1 dag (25 dec) Caracas bezoeken. Hebben jullie toevallig tips voor bezienswaardigheden? Hoe gevaarlijk is het om met een taxi te reizen? Wat zou een goede prijs zijn per km in een taxi of een goede prijs met taxi van vliegveld naar centrum in Caracas.

Vele vragen, maar alle hulp is welkom. Door een annulering van tickets moeten wij deze dagen in Venezuela verblijven, wat natuurlijk absoluut geen straf is! Alstublieft help ons op weg.

Hartelijk dank en een fijne kerst gewenst!

Groetjes,

Martijn